Головна » 2019 » Лютий » 2 » ФейсБук змагання за становлення ефірної ЄТВ та створення ГО "АПВУ"
17:57
ФейсБук змагання за становлення ефірної ЄТВ та створення ГО "АПВУ"

Шановні приватні дослідники!
Я продовжую свої намагання зацікавити і привабити Вас до створення власної громадсько-наукової організації з тим, щоб засвідчити певний статус і підстави для іменування себе приватними вченими, забезпечити рекомендації бодай цієї громадської організації на друк і поширення інформації про власний приватний науковий доробок, колективно звертатись до державних і громадських інституцій з приводу впровадження та використання результатів новітніх досліджень, разом шукати шляхи для не прибуткової діяльності та всілякої допомоги своїм адептам.
Практика показує, що дослідження, безперечно, є, але уваги до них (з віддачею, бодай, на рівні зацікавленого обговорення), частіше всього бракує. Приватні дослідники втрачають час, енергію і віру, а це дуже прикро і не раціонально.
Запрошую всіх зацікавлених людей до обговорення та співучасті в створенні ГО "Асоціація приватних вчених України".
З подякою за розуміння, Влад Горний, приватний вчений.
02.02.2019 р.

Днями зазнайомився з нормальною людиною - Петром Побережним, та його відеороботою з теорії та практики ефірного моделювання Всесвіту «Крапля Всесвіту.Теорія будови Всесвіту, Ефір, Електрон – Атом». Цей перегляд стимулював роботу власної думки, записав чимало слушних ідей, але одна Інформація від Егрегора Творця мене вразила і вимушує якось реагувати. Щоб довго не розписувати, наведу мою відповідь по електронці пану Петру: "Доброго часу доби!
Пане Петре! Я Вас зрозумів, Ви вже "зняли" внутрішню напругу від дискомфорту через теперішній стан освіти, науки і відношення можновладців до проблем буття. Я уважно переглянув Вашу відео-працю, зробив собі чимало записів власних ідей і думок, які були простимульовані змістом відео і викликали відповідний відгук. Оскільки, Ви людина впевнена в собі і самодостатня, то я не буду зупинятись на деяких розбіжностях у наших поглядах на Світовий Ефір, бо, по-любому, це лише наші спроби моделювання того, що не сприймається органами чуття. Оціночні судження щодо минулої і сучасної класичної науки у нас співпадають, значить консенсус знайти не важко. Я, власне, для чого продовжую цього листа. Буквально, вчора-сьогодні, я переглянув ще кілька відеозвітів про приватні наукові дослідження і мене вразили дві речі: 1. у одному відео - впевненість автора під час заключних слів у тому, що коли обсяг приватних досліджень Ефіру перевищить "критичну масу", станеться якісний і кількісний прорив до Істини (тут я, звичайно, не втримався і зробив творче перефразування); 2. інше відео, про Йєллоустонський супер вулкан, раптом гостро нагадало мені те, що я вже десь занотовував: наша Планета приростає зсередини за рахунок набігаючих ефірних потоків значною масою, тому її надра такі проблемні і катастрофічно не спокійні.
Оскільки, я вірю в Творця всього Живого, то критична маса отриманої від Нього за останні 20 років Інформації, раптом трансформувалась у Попередження популяції Homo Sapiens про наближення Світової Катастрофи (як древньому Ною про Всесвітній Потоп), при цьому я отримав і підказку про необхідні кроки для порятунку Людства. Ось тепер думаю, що з цим потрібно робити. Якщо людство і далі не зробить потрібних кроків до порятунку, то ті, хто виживе, навряд чи відновлять популяцію Людини Розумної.
Буду шукати "вільні вуха" і рішучі характери.
Дякую Вам за відповідь і запрошення на гостину. В житті може все статися. Мій моб. 097 478 20 47, а посилання на сайти на сторінці Влад Горный уhttps://www.facebook.com/groups/499925303749067/та ось тут: arbuzinka.at.ua та fizika-efira.ucoz.net
Добра Вам і злагоди. З повагою, Влад Горний.
01.02.2019 р."

Кому цікаво, або страшно, виходьте на зв'язок. Будемо боротись з Катаклізмом разом.

Переглядів: 272 | Додав: Влад_Горный | Теги: ефір, приватні вчені, катаклізм, Асоціація, порятунок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 aratan • 16:10, 08.12.2021
Я ще один "приватний вчений". Підтримую Вашу ініціативу по  ГО "Асоціація приватних вчених України". Було б не погано обмінюватись думками, але боюсь, що приватники дуже прив'язані до своїх відкриттів і тому виникає сумнів у життєздатності цього проекту.
avatar
0
2 Влад_Горный • 19:43, 11.02.2022
Вітаю, колего! Пропоную спілкуватись через будь-яку з моїх сторінок на Фейсбуці, наприклад: https://www.facebook.com/groups/kataklizm
11.02.2022 р.
avatar